Hylleselskap - få ditt AS samme dag

Hylleselskap passer for deg som har behov for organisasjonsnummer på dagen. Ditt selskap kan i løpet av noen timer være klart til bruk.

For kun kr 14 990,- får du et nyregistrert og tomt aksjeselskap klart til bruk.

Reserver et hylleselskap

1

Reserver ett av våre hylleselskap

Reserver ditt hylleselskap gjennom vår enkle løsning.

Alle opplysninger om selskapet fylles ut og vi hjelper deg gjerne underveis hvis du har behov for det.

2

Signer med BankID

I løpet av kort tid vil du motta kjøpekontrakt for ditt hylleselskap.

Vi garanterer at selskapet er nyregistrert, helt tomt og at det aldri har vært i bruk.

3

Få org.nr og firmaattest

Ditt hylleselskap er klart til bruk. Vi endrer informasjon om firmanavn, styremedlemmer, osv i Brønnøysundregistrene for deg.

Deretter oppretter du konto i bank.

Bør jeg vurdere et hyllelselskap?

I tilfeller hvor det haster å få på plass org.nr til ditt AS, så bør et hylleselskap vurderes. Eller du bare ønsker å komme i gang så raskt som mulig.

I motsetning til vanlig registreringsprosess vil man betale inn aksjekapitalen til selskapets konto i ettertid av overtagelse av selskapet. Dette gjør at man kan være operativ med et aksjeselskap på dagen, i motsetning til vanlig registrering som fort kan ta uker.

Hylleselskap er også en effektiv måte å raskt få på plass en selskapsstruktur med holdingselskap. Vi har skrevet en egen artikkel om dette.

Hylleselskap passer ekstra godt for:

  • “Start-ups"
    Selskaper som skal søke om tilskudd og trenger org.nr fort
  • Eiendomsutvikling
    Når du skal overta en eiendom og trenger org.nr raskt.
  • Holdingselskap
    Når du skal tegne deg for aksjer og trenger org.nr i forbindelse med aksjeovertagelse.
Reserver hylleselskap

Viktig informasjon!

Etter reservasjon av hylleselskap vil vi gjennomføre lovpålagt kundekontroll. I forbindelse med kundekontroll kan begge parter når som helst kansellere reservasjonen uten noen forpliktelser. Dette gjelder frem til kjøpsavtale er signert.

Alle våre hylleselskaper har en aksjekapital på kr. 30 000. Hylleselskapene leveres uten bankkonto, slik at du kan opprette konto i den banken du måtte ønske. Kjøper forplikter å innbetale kr. 30 000 på konto til hylleselskapet senest innen 60 dager fra overtagelse. Dette for å forsikre at alt gjøres «etter boken».

Kjøper betaler kr. 14 990 for selve hylleselskapet. Selskapet må, etter overtagelse, dekke registreringsgebyret til Brønnøysundregistrene på kr 5. 570,- samt navneendringsgebyr på kr. 1 440,-. Dette kan betales fra bedriftskontoen kjøper har opprettet i selskapets navn, og betalt inn kr. 30 000 på.

Ofte stilte spørsmål

Å overta et hylleselskap fra oss koster kr. 14 990,-. I tillegg må selskapet betale kr. 5 570,- for registreringsavgift i Brønnøysundregistrene. Sistnevnte er registrert som gjeld i selskapet du overtar til EnklereStart.no AS, og må gjøres opp så fort hylleselskapet er overtatt.

Et hylleselskap fra oss kan leveres på noen timer. Så fort vi mottar bestilling ser vi over denne og sendes ut nødvendige avtaler for signering. Når disse er signert kan selskapet overtas.

Alle våre hylleselskap registreres med kr. 30 000,- i aksjekapital som tar ut rett etter registrering. Hylleselskapet leveres uten konto og aksjekapital må betales inn av aksjonærene som overtar.

Hylleselskapet overtas uten bankkonto. Du må selv opprette bankkonto i din foretrukne bank og betale inn aksjekapital på kr. 30 000,-.

Nei, du må uansett betale inn aksjekapital på kr. 30 000,- til hylleselskapet. Når du overtar hylleselskapet vil aksjonærene samtidig overta en gjeld til selskapet på kr. 30 000,- som gjøres opp.

Ja, i aller høyeste grad! EnklereStart.no er en del av et av Norges største regnskapsbyrå. Dessverre vet vi at det er mange useriøse aktører der ute som man må se opp for. Les gjerne artikkelen [bør jeg være skeptisk til hylleselskap?](/blogg/bor-jeg-vare-skeptisk-til-hylleselskap)

Du bør vurdere hylleselskap om du ikke har tid til å vente de dagene det tar å registrere et aksjeselskap på normal måte. En normal registreringsprosess tar vanligvis ca. 2-4 uker å fullføre.

Hva sier kundene?

«Meget god kunderådgiver som svarte meg raskt på alle spørsmål jeg hadde. Ryddig og enkel prosses!»
Jørgen Nordfjærn, North Nobel Detailing AS
«Anbefales på det sterkeste! Alltid tilgjengelig, veldig behjelpelig og topp kundeservice vil jeg si!»
Sanita Smildzeja, Happy Toy AS
«Super service, gode råd og utmerket hjelp i hele prosessen, til og med før jeg bestilte oppdraget! Verdt hver eneste krone!»
Lin Stokke, Linlaga AS