Om EnklereStart.no

Vår pengene tilbake garanti

Er du ikke fornøyd etter å betalt for hjelp til å starte AS gjennom EnklereStart.no? Da gir vi deg pengene tilbake - uten spørsmål.

Vi har hjulpet hundrevis av kunder med å starte hundrevis av nye aksjeselskap. For oss er det faktisk å kunne si at kundene våre er superfornøyd! Blir du ikke fornøyd så gir vi deg pengene tilbake - uten spørsmål!

Så fort aksjeselskapet er etablert og registrert i Brønnøysundregistrene så gjennomfører vi en kundeundersøkelse, hvor vi blant annet ber om en tilbakemelding på hva kundene synes om tjenesten vår. Her er hva noen av kundene våre har sagt:

Dette sier kundene våre

"Enkel nettside med god informasjon om prosessen. Fikk god support under stiftelse av veldig hyggelige folk. Kommer til å bruke tjenesten igjen ved en senere anledning!" - Harald Brekke

“EnklereStart.no kan anbefales på det sterkeste. Upåklagelig kundeservice og meget rask behandling!" - Mario Rogulj

“Dere gjorde det å opprette et selskap til en fin opplevelse." - Jon Ole Ueland

Å motta slike tilbakemeldinger gjør oss stolt og ydmyk, og det gir oss motivasjon til å fortsette utviklingen - av markedets mest avanserte tjeneste for stiftelse av aksjeselskap.

Vår pengene tilbake garanti

For oss er grunnen til at vi startet EnklereStart.no at vi ønsket å skape en enkelt og effektiv tjeneste for kunder som skal starte aksjeselskap. Stikkordene var enkelt, intuitivt og brukervennlig. Vi har selv kjent på kroppen hvor tungvint og lite automatisert denne prosessen er.

Det ligger derfor i vårt DNA at alle våre kunder skal være fornøyd med tjenesten vi leverer. Vi gir deg derfor pengene tilbake garanti - uten spørsmål! Blir du ikke fornøyd med tjenesten vår, så be om pengene tilbake. Vi håper selvsagt at du har lyst å fortelle oss hvorfor du ønsker pengene tilbake, slik at vi kan forberede oss, men det velger du eventuelt selv.

Det er trygt å starte AS ved hjelp av EnklereStart.no

Dette betyr i praksis at starter du aksjeselskap gjennom EnklereStart.no og ikke er fornøyd tjenesten vi leverer, så gir vi deg, uten spørsmål, pengene tilbake!

Klar for å starte AS?
Med vår pengene garanti i ryggen kan du med trygghet starte prosessen med å AS gjennom oss!
Kom i gang nå!

Få våre beste tips og råd

Etter å ha hjulpet tusenvis med å starte AS har vi samlet våre beste tips og råd